Здравейте колеги понеже фаровете са ми много слаби мися да сложа ксенон, по-точно би-ксенон а си нямам ни най-малка представа какво да гледам като го избирам.Предпочитам да купя нови фарове вместо ксенон но сигурно струват колкото колата.Посъветвайтеме какъв да взема ,какви параметри да гледам,мерси предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ксенон за 164super
Collapse
X
-
Какво имаш предвид под 'биксенон'?
Иначе гледай цената, която ще те устройва. Има хубави корейски, но са по 400 лв. примерно. Има и за под 100 лв. вече. Като параметри основните са цветна температура (и от нея зависи силата на светлината) и мощност - 35 или 55 ли бяха вата. Отделно трябва да знаеш дали търсиш визуален ефект или практическо приложение - т.е. гъзарията или силата на осветяване са по-важни.
И след всичко изписано бих ти предложил комплект Luxima с цветна температура 4300 или 5000К. Добро осветяване на добро съотношение цена/качество. А фаровете можеш да почистиш поне.Last edited by didod; d.m.y г., 21:26.
-
Би-ксенон мисля ,че е къси и дълги светлини ,определено нетърся гъзария и визуален ефект а търся да свети добре.Какъв размер на крушките да търся H? а и от какво зависи да свети бяло и да не заслепявам другите коли по пътищата,щото съм се разминавал с коли с ксенони и сам ги псувал до девето колено
Колеги какво ще кажете за този http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=41204Last edited by pitbull; d.m.y г., 08:14.EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
На суперката и двете крушки са Н1. Според мен ти стига само на късите. Бяло светят 4300 и 5000К, другите отиват към синьо повече. Колкото до заслепяването - трябва да са ти регулирани фаровете.
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеНа суперката и двете крушки са Н1. Според мен ти стига само на късите. Бяло светят 4300 и 5000К, другите отиват към синьо повече. Колкото до заслепяването - трябва да са ти регулирани фаровете.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Да кажа защо стига на късите само - 1. С ксенона нуждата от дълги намалява много; 2. Докато запали, на обикновения ксенон му трябват 10 секунди поне; 3. Дългите и без това светят добре.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_v.i.p Покажи съобщениеСпоред мен ако изчистиш фаровете и сложиш някоя по-силна крушка ,може да не ти трябва ксенон .Аз сложих Osram nightbreaker ,свети бяло и има разлика от предиAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_v.i.p Покажи съобщениеСпоред мен ако изчистиш фаровете и сложиш някоя по-силна крушка ,може да не ти трябва ксенон .Аз сложих Osram nightbreaker ,свети бяло и има разлика от предиНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_v.i.p Покажи съобщениеСпоред мен ако изчистиш фаровете и сложиш някоя по-силна крушка ,може да не ти трябва ксенон .Аз сложих Osram nightbreaker ,свети бяло и има разлика от предиАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
всичко ми е ясно само не мога да рабера как ще сложите Н4-ри крушка в лупата ...
иначе проблема при тея фарове е в темепературата която прави обикновената крушка. лупата е много дебела и не може топлината да излиза на вън и рефлектора изграя ужасно.....
най правилния варинат е да се разглоби лупата и рефлектора да се изпрати в една фирма до пловдив да се никелират на ново.... тогава ефекта от ксенона ще е уникален!
Тествано вече ефекта е .....
иначе и аз си сложих 6000к .... с тея каталясалите лупи свети доста по добре от обикновенна крушка....
каталясал фар + обкновена крушка тип свещ е .... трагедия
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеНе четеш внимателно, колега
Колата на Съни е със старите фарове...
заблудих се с първия пост на колегата за суперката
Comment
Comment